Informatie

Pakjespiet
U bestelt 2 pakjesroetveegpieten die de cadeautjes bij u aan de deur komen brengen. Het bezoek duurt ongeveer 15 minuten. De pieten bellen aan en dan kunnen de kinderen opendoen. Er kunnen even grapjes worden gemaakt of een dansje voor de deur. De pieten komen niet binnen. Vervolgens geven de pieten de cadeautjes en een zakje pepernoten aan de kinderen/ouders. De kosten voor het bezoek zijn 10 euro. Het bedrag moet contant worden betaald, in een enveloppe met naam erop.

Bezoek aan Sinterklaas op het Kulturhus
U kunt een bezoek aan sinterklaas en een roetveegpiet (en) bestellen van ongeveer 20 minuten. Het betreft een bezoek van uw eigen huishouden (dus geen opa en oma, oom en tante) U neemt een briefje mee met gegevens van de kinderen en uzelf en dit kunt u afgeven bij de handhaafpiet. U dient 5 minuten voor aanvang van het bezoek aanwezig te zijn. Het bezoek zal plaatsvinden conform de geldende richtlijnen van het RIVM. De kosten zijn 15 euro. Het bedrag moet contant worden betaald middels een enveloppe met naam erop. Na afloop zullen de kinderen een zakje pepernoten ontvangen.

Live videobellen met Sinterklaas en roetveegpiet
U kunt een gesprek boeken met Sinterklaas en Piet via Zoom. Hiervoor ontvangt voor aanvang een mail hoe u de verbinding kunt maken. U levert minimaal 7 dagen van tevoren de gegevens van de kinderen en uzelf aan via de mail zodat we dit aan Sinterklaas kunnen geven. De kosten zijn 10 euro. U ontvangt hiervoor een Betalingsverzoek (tikkie) zodat u makkelijk en snel het geld kunt overmaken. Wilt u ervoor zorgen dat u een werkend device (mobiel, laptop, iPad etc.) heeft waarop de livestream plaats kan vinden?